Hoppa till sidans innehåll

Barntränarutbildning i Hemsedal

09 OKT 2017 23:53
Barntränarutbildning i samband med Hemsedalslägret v.47
  • Uppdaterad: 09 OKT 2017 23:57

Vi behöver kontinuerligt utbilda och fylla på med nya tränare för att säkerställa verksamheten framöver. I år kommer vi att prova ett nytt koncept i samband med vårt Hemsedalsläger 23-26/11.

Skidförbundet har i år en ny typ av utbildning som genomförs ute hos klubben. Den heter Barntränarutbildning. Det är en praktiskt orienterad utbildning som sker på snö. Målgruppen är ungdomar (minimiålder 14 år) och vuxna som vill ta ett första steg in i en tränarroll. Även de som redan har gått en utbildning hos Skidförbundet, t.ex. SATU 1 har stor nytta av att gå denna utbildning då man kommer få med sig många praktiska övningar och tips att applicera på våra barn under kommande säsong.

Barntränarutbildningen är fokuserad på övningar och metoder riktat mot de yngre barnen i åldrarna U8-U12. Det är en tvådagarsutbildning. Den kostar inget för deltagaren. Dock så bygger det på att man är med på lägret. (Ungdomar som medverkar på utbildningen kommer att få subvention på lägeravgiften i efterhand).

Vi kommer att genomföra denna Barntränarutbildning på vårt läger i Hemsedal helgen vecka 47. Göteborgs Slalomklubb arrangerar också ett av sina läger i Hemsedal samma helg, så vi kommer därför att köra denna utbildning tillsammans med deltagare från GSLK. Maximalt antal deltagare är 15 personer, om intresset är stort så kanske vi måste prioritera.

Om du är intresserad eller har frågor så hör av dig till Rickard Syrén på This is a mailto link eller på telefon 070-367 75 06.

Eftersom anmälan till Hemsedalslägret skall ske senast nu på tisdag 10/10 är det lite bråttom med anmälan (om man inte redan är anmäld till lägret).

Hälsningar
//Rickard

u10 u12 u14 u16

 Bildresultat för instagram logga

@vastalpin

HUVUDSPONSOR
Audi GBGlogo_13438_izl
 
SPONSORER

 

Udenslogo

 

 

 

 

 

 

 

 

TESA

 

Contango

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Väst Alpin SK Göteborg - Skidor
Stefan Elm, Umbragången 47
42163 Västra Frölunda

Besöksadress:
Stefan Elm, Umbragången 47
42163 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0707156656
E-post: This is a mailto link

Se all info