Hoppa till sidans innehåll

SKID-SLIP erbjudande

09 OKT 2017 23:34
SKID-SLIP erbjudande inför säsongen på Udens Sport
Perfekt tillfälle att få skidorna i bra skick till Höstlovet.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2017 23:57

I år erbjuder Udens två alternativ på skidservice inför säsongen.

Guld för 450kr (ordinarie pris 595kr)

Perfekt för tränare, föräldrar och er som inte tävlar. (om skidorna är i dåligt skick får ni ett prisförslag vid inlämning) 

Raceprep 650kr (ordinarie pris 895kr)

Detta är den perfekta slipningen för att få skidorna i skick samt se till att du har de rätta vinklarna på dina stålkanter.

Det är viktigt att påpeka att vinklar inte alltid är rätt från fabrik, dessutom påverkar handslipning skidan under säsong, därför måste man alltid göra en grundinställning med maskin. Udens har en av Europas modernaste maskiner (Wintersteiger Discovery) som används av många av toppåkarna.

Filip Friden som är vår verkstads ansvarig kommer sköta race preppen och även ha nära kontakt med Wintersteigers tekniker för att hela tiden titta på vilka strukturer vi ska jobba med för att optimera din åkning.

I vår race prep ingår en standard struktur (Fart, GS eller SL struktur för våra förhållanden i södra Sverige), hängning och valfri vinkel. Skidan går flera steg genom maskinen för att säkerställa att den blir plan. Självklar ingår grundvallning. Vi rekommenderar att ni slipar era skidor minst 2-3ggr/år eller vid behov. Ta kontakt och diskutera dina behov med Filip.

 OBS - Detta erbjudande gäller om ni lämnar in under V41 (Detta för att vi ska hinna få skidorna klara till Sölden).Inlämning sker endast på Udens Skiduthyrning. Klangfärgsgatan 15, V.Fröludna

Viktigt att tänka på, om skidan är i dåligt skick innan (även om man inte ser det med blotta ögat), kommer maskinen att rätta till detta. Det innebär dock att en skida som har fel vinklar får köras fler gånger i maskinen samt mer material kommer att försvinna innan man får en plan och korrekt skida (= en skida man kan åka fort och rätt med). Man kan aldrig rätta till en skida för hand, därför är det viktigt att ha en skida som är plan och har rätt vinklar, vill ni veta mer om hur ni skall slipa och underhålla skidorna så prata med Filip. Man slipar skidan med maskin med underhåller för hand, tänk på att alltid slipa från top till slut, alltså hela kanten, inte bara under foten.

En skida som är slipad hos oss och som underhålles rätt kommer att hålla länge och dessutom vara bättre och roligare att åka på.

Med vänliga hälsningar

Filip Fridén
Verkstadsansvarig 

This is a mailto link
0761730244

 

u10 u12 u14 u16

 Bildresultat för instagram logga

@vastalpin

HUVUDSPONSOR
Audi GBGlogo_13438_izl
 
SPONSORER

 

Udenslogo

 

 

 

 

 

 

 

 

TESA

 

Contango

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Väst Alpin SK Göteborg - Skidor
Stefan Elm, Umbragången 47
42163 Västra Frölunda

Besöksadress:
Stefan Elm, Umbragången 47
42163 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0707156656
E-post: This is a mailto link

Se all info