Hoppa till sidans innehåll

Hamra Ski Camp 2013/14

17 SEP 2013 10:36
Inbjudan till Nyårsläger i Hamrafjällen/Funäsdalen 2013/14 med möjlighet att förlänga med tävling i Vemdalen den 4-6 januari, en av Sveriges absolut största skidtävling för ungdomar.
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2016 11:18

Inbjudan till Nyårsläger i Hamrafjällen/Funäsdalen 2013/14 med möjlighet att förlänga med tävling i Vemdalen den 4-6 januari, en av Sveriges absolut största skidtävling för ungdomar se mer Vemdalstävling

 

ALLA medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till Väst Alpins breddläger i Hamra den 26:e december – 2:e januari, torsdag-torsdag.

 

Lägret har ca 80 platser och riktar sig till alla åkare så som aktivt tävlande, äldre och yngre syskon, kompisar, föräldrar, nya medlemmar etc. Grundkravet är att man är medlem i klubben. Tanken med lägret är att ALLA skall få utrymme för sin åkning och träning ifrån den helt nya medlemmen som aldrig åkt port till en aktivt tävlande åkare med mål att åka LVC, USM eller YSM etc. meningen är dock att alla skall ha roligt och trevligt i goda vänners lag och åka mycket skidor. Tidigare års läger har varit mycket lyckade med en hel del träning, inklusive super G pass nere i Funäsdalen.  

 

Hamrafjällen-Funäsdalen brukar vara en av Sveriges mest snösäkra orter med en nederbörd av mellan 5-7 meter snö per vinter.

 

Likt förra året blir det boendet på den nybyggda Ski Lodgen. Detta ger direkt närhet till Värdshuset och liftarna. Det ges även möjlighet till gemensamhetsutrymmen som bastu, bar mm.

 

Observera att principen ”först till kvarn” gäller och att betalning av anmälnings- och slutavgift prioriteras framför anmälan med sen betalning.

Vi måste ha in anmälan absolut senast 10:e oktober.

 


Plats:             Hamra i Tänndalen/Funäsdalen

Datum:           Ankomst torsdagen den 26 december och avresa torsdagen den 2 januari

Transport:       Egen bil

Boende:         Hamra Ski Lodge i lägenheter för 6 pers. Lakan och handdukar ingår ej.

Mer info finns på: Tänndalen

Program:  
6-7 dagars träning (fre-ons/tors) med egna klubb och ungdomstränare. Vi kommer också att ha lite enklare introduktion och träning för nya medlemmar om så önskas. Det kommer inte att anordnas någon aktiv vuxenträning, utan fokus ligger på SL, GS och super G för våra ungdomar. Vi kommer att träna två pass om dagen, banor sätts på morgon och eftermiddag, SG blir tidigt någon dag mellan 07,00 - 09,00. Där emellan är det friåkning, alternativ träning utan port. Förra året hade vi även något kvällspass och så kan det även bli i år.

Vi kommer även försöka ha någon alternativ skidträning mellan/alternativ till portarna om det finns intresse och förutsättningar. Här blir fokus på skidglädje och kan vara allt från friåkning till skog och hopp.

 

Träningsupplägget står Nicklas Fridén för. Vi kommer att träna i Hamra och ha detta som hemmabacke, på Funäsdalsberget blir det super G och kanske någon extra träning. (Juniorer med Pinnens skidskola)

Det finns även utrymme för utflykter i systemen runt om kring, 4 skidområden med gemensamt skidpass, liftkorten gäller på skidbussarna. Se mer på Funäsdalen eller


Kostnad:
I priserna nedan ingår boende, liftkort, träningsavgift samt slutstädning och tre middagar, en enklare välkomstmiddag, en nyårssupé samt en avslutnings middag. Middagarna är exklusive dryck, barnen får dock enklare dricka. Viktigt att ni påtalar extra om era större ungdomar önskar vuxensupén på nyår.

Vill man ha linnen så kan detta bokas och betalas direkt i Hamra, kostnad 150 kr/person.

Vuxen:  4 900 kr

Barn och Ungdom (tom 15 år)   
3 500 kr (barn 0-7 avdrag med liftkort 980 kr)

 

Tillägg Vemdalen den 3-5 januari, för de som vill vara med och tävla i Vemdalsslalom.

Vi kommer inte samordna något boende i Vemdalen i år, dock kan man avisera sitt intresse till Nicklas Friden.

 

Anmälan skall ske senast den 10:e oktober till Anders Olhans, This is a mailto link


Följande 
skall vara med vid anmälning

- namn på alla deltagare

- födelsedata och vilken grupp de tillhör (hela personnr. behövs för SISU rapporteringen)

- mobiltelefonnummer

- e-postadress

- önskemål på boende med andra deltagare etc. (beaktas i turordning och i mån av möjlighet)

- Ungdomar som vill ha vuxensupén på nyår

 

Anmälan är bindande! Någon återbetalning sker inte vid avbokning och Väst Alpin rekommenderar deltagarna att kontrollera om hemförsäkringen innehåller ett avbeställningsskydd eller vid behov komplettera försäkringen med sådant skydd. I övrigt se Västalpins läger regler på hemsidan.

 

Betalning: 
Anmälningsavgift om 1 000 kronor per deltagare vid anmälningstillfället och resterande belopp senast den 15 november. (OBS! man är anmäld när inbetalning skett)

 

OBS! Viktigt Inbetalning skall ske på Bg 364-1628

Lägeransvariga är
Anders Olhans 0701-677913 och Nicklas Friden 0768-945533 

 

Välkommen till ett riktigt kul Nyårsläger!!

Skribent: Cathrine Persson

u10 u12 u14 u16

 Bildresultat för instagram logga

@vastalpin

HUVUDSPONSOR
Audi GBGlogo_13438_izl
 
SPONSORER

 

Udenslogo

 

 

 

 

 

 

 

 

TESA

 

Contango

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Väst Alpin SK Göteborg - Skidor
Stefan Elm, Umbragången 47
42163 Västra Frölunda

Besöksadress:
Stefan Elm, Umbragången 47
42163 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0707156656
E-post: This is a mailto link

Se all info